Om Allan Møller Sørensen

Køn:

Mand

Sprog:

Engelsk

Svensk

Dansk

Uddannelse:

Psykoterapeut (Institut for Eksistensiel-Humanistisk psykoterapi) – med overbygning som Organismisk psykoterapeut (Malcolm Brown Ph.d. og Kathrine Enni Brown, USA)

Choktraume-terapeut fra Skolen for psykosomatik

Socialrådgiver med speciale i børn, unge og familie-problematikker

Familieterapeut (DISPUK)

Allan Møller Sørensen – kroppsykoterapeut

Er du ude af trit med dig selv? Slås du med stress, angst depression eller andet, du ikke kan håndtere alene? Er du ude af trit med dig selv som den, du inderst inde er? Uanset hvad der rumsterer vil det hjælpe dig at gå i terapi!
Jeg er uddannet psykoterapeut og har mange års erfaring i at arbejde med mennesker, som er „ude af sig selv”. Se på et terapiforløb som en gave – en indre positiv rejse, hvor jeg kan være din guide og vise dig hvordan du kan tackle dine udfordringer, få mere glæde ind i dit liv og få styrke, selvværd og mod til at folde dig ud som hele den, du er!
Beskrivelse af dig som behandler?

Jeg har som psykoterapeut mere end 15 års erfaring med både individuel terapi, parterapi og gruppeterapi – både i offentlig regi og som privatpraktiserende.

Jeg har stor erfaring i at yde hjælp til selvværdsproblemer, depression og angst, akut krisehjælp, hjælp til stress-håndtering, samarbejdsvanskeligheder og ledersparring.

Jeg har fra flere år som rådgiver i patientforeningen “Hiv-Danmark” stor og bred erfaring med mennesker, som enten direkte eller som pårørende er berørt af livstruende sygdom. Her også stor erfaring med mennesker der har udfordringer med deres seksualitet.

Jeg har ikke mindst på børne- og familieområdet stor erfaring med supervision og personaletræning og var bl.a. med til at starte et konsulentfirma for familieterapi og rådgivning.

Spiritualitet og meditation har efter mine rejser i Indien, også fået en plads i min terapi.

Hvilken behandler uddannelse har du?
Psykoterapeut (Institut for Eksistensiel-Humanistisk psykoterapi) – med overbygning som Organismisk psykoterapeut (Malcolm Brown Ph.d. og Kathrine Enni Brown, USA)

Choktraume-terapeut fra Skolen for psykosomatik

Socialrådgiver med speciale i børn, unge og familie-problematikker.

Familieterapeut (DISPUK)

Hvilke områder har du erfaring med?
Depression, angst, stress, selværdsproblemer, seksualitet, identitet, parforholdproblemer, relationspro-blemer, sygdom, livskriser og sorg

Hvilken metode benytter du i din behandling?
Mit særkende er, at jeg er kroppsykoterapeut. Dvs. hos mig går samtaleterapi og kropsterapi hånd i hånd. Jeg arbejder både med psyken, dvs. kognitivt, og med kroppen – med bodywork.
Udover samtaleterapi og bodywork vil du også blive introduceret til forskellige body-mind teknikker: Meditation, øvelser, som styrker dine sanser og træning i bevidst nærvær, body-mind awareness (mindfulness).
Men hjernen og kroppen får ikke lov køre løbet alene. I modsætning til det meste psykoterapi på markedet handler terapi hos mig også om at bringe dig i kontakt med og styrke forbindelsen til dit hjerte. Hjertet er jo symbol på kærligheden, og heartfulness er vigtigt, ja måske er det ligefrem det vigtigste kendetegn ved et helt, sundt og lykkeligt menneske.
Hvilke sprog kan du snakke?
Svensk, engelsk

Tager du imod lægehenvisning?
nej

Hvad er:
Dine åbningstider
Alle hverdage , lør-søndage efter aftale

Din hjemmeside
http://www.allanmollersorensen.dk

Din adresse
Vesterbrogade 37 3. tv. 1620 København V

Din email man kan skrive til
mail@allanmollersorensen.dk

Dit tlf nummer man kan booke på
Tlf. 30 88 00 99

Dit cvr nr
30287290

kroppsykoterapeut, angst, stress, par, terapi, psykolog

Allan Møller Sørensen

Firma information

Vores adresse:

Vesterbrogade 37

Telefon:
CVR-nummer:

30287290

Lægehenvisning:

Ja, vi tager imod lægehenvisninger direkte

Kontakt behandler