Om Birgitte Rantzau

Køn:

Kvinde

Sprog:

Dansk

Engelsk

Uddannelse:

Grunduddannelse som sygeplejerske

firårig uddannelse som ID psykoterapeut fra ID Academy afsluttet i 2010.

efteruddannelse som mindfulness instruktør

Imago parterapeut

Acces bars (energetisk afspændende) behandler

TRE (Trauma, stress and Tension Releasing Exercises) provider

Har du været presset mere end hvad godt er alt for længe?

Måske oplever du en følelse af afmagt, utilstrækkelighedsfølelse, uro eller spændinger i kroppen? Eller er det dårlig søvn, negative tanker, sårbarhed og dalende tro på eget værd, som påvirker dit liv negativt?
Så er du IKKE alene!
Ovennævnte symptomer kan være tegn på, at du har været alt for stærk alt for længe, og således overskredet dine egne grænser for, hvad der er sundt for dig. Stress symptomer som f.eks. dem ovenfor her beskrevet skal du tage alvorligt! For fortsætter du i samme spor er du i risiko for på sigt at udvikle angst, ubrændtheds-depression, egentlig sygdom på grund af nedbrydning af kroppens forsvar og i yderste konsekvens kan stress give en alvorlig livstruende tilstand.
Så få hjælp til selvhjælp mod stress nu!
Velkommen hos http://www.dansmedlivet.nu/ ved psykoterapeut Birgitte Rantzau

Jeg har særlig erfaring i at hjælpe mennesker med stress –  livskriser – sorg og tab – lavt selvværd – særlig sensitivitet – samt udfordringer i, eller udvikling af parforholdet.

Som behandler lægger jeg stor vægt på at skabe en tillidsfuld og tryg relation, hvor du mærker mit nærvær, engagement og respekt for dig og de udfordringer du måtte stå med. Jeg møder dig, der hvor du er i livet, og sammen finder vi ud af hvordan dit skræddersyede terapiforløb skal se ud.
Jeg er fagligt bredt funderet, og arbejder helhedsorienteret med både sindet og kroppen samt den dybere og mere essentielle kerne vi alle har. Jeg er medlem af Dansk psykoterapeutforening, hvilket er din garanti for min uddannelse og erfaring, placerer dig i trygge og kompetente hænder.

Udover en grunduddannelse som sygeplejerske og der-igennem har mere end 27 års erfaring i at arbejde med mennesker i alle mulige svære situationer, har jeg en firårig uddannelse som ID psykoterapeut fra ID Academy afsluttet i 2010.

Efterfølgende har jeg i årene 2010-2015 taget efteruddannelse som mindfulness instruktør, Imago parterapeut, Acces bars (energetisk afspændende) behandler samt TRE (Trauma, stress and Tension Releasing Exercises) provider. Sidstnævnte er en behandling til forløsning af stress, traumer og spændinger i kroppen uden egentlig samtale terapi, men ved hjælp af simple kropslige øvelser.
Jeg er uddannet i at kunne bruge flere forskellige metoder og psykologiske vinkler – alt afhængig af mine klienters problematikker. Jeg tilbyder psykoterapi med samtale og fokus på krop og sanser og inddrager mindfulness samt kombinerer ofte terapien med kropslig forløsning af ophobet stress-energi med TRE når det giver mine klienter gavnlig effekt. TRE er eksempelvis et fantastisk værktøj som mine klienter selv kan lære at bruge derhjemme, til at slippe af med stress og spænding, mens mindfulness er et super værktøj til at skabe ro i sindet. Jeg tilbyder endvidere Access bars behandling, som er en afspændende og energetisk behandling, der foregår ved blide tryk på klientens hoved efter en forudbestemt systematik.

Jeg taler både dansk og engelsk

Jeg tager som psykoterapeut ikke imod lægehenvisninger – men tilbyder til gengæld rabat ved køb af fem sessioner samlet.

Mine åbningstider Mandag-tirsdag-onsdag dag/aften efter aftale
Min hjemmeside er http://www.dansmedlivet.nu
Adresse Meteorvej 4, kld., 2730 Herlev
e-mail Birgitte@dansmedlivet.nu
Man kan derudover fange mig på mobil 20879357

Firma information

Vores adresse:

Meteorvej 4

Telefon:
CVR-nummer:

32877591

Lægehenvisning:

Nej, vi tager desværre ikke imod lægehenvisninger direkte

Kontakt behandler