Om Camilla Karmark

Køn:

Kvinde

Sprog:

Dansk

Engelsk

Uddannelse:

uddannet psykolog fra Københavns Universitet i 2006 og er autoriseret af psykolognævnet

flere års efteruddannelse, kurser og supervision bag mig og prioriterer altid at holde mig opdateret på den nyeste udvikling inden for terapi.

Camilla Karmark Psykolog

Beskrivelse af dig som behandler?
Hvis du lider af stress, angst, OCD, depression eller lavt selvværd, så kan jeg hjælpe dig. Jeg er autoriseret psykolog med 10 års erfaring i terapiforløb for unge og voksne med netop de problemstillinger. Jeg brænder for mit arbejde og for at kunne gøre en forskel for den enkelte. Terapien er et samarbejde mellem os, hvor jeg lærer dig konkrete værktøjer og strategier til at få det bedre, og hvor du øver at få dem brugt i din hverdag mellem sessionerne. I terapien har jeg til en start fokus på her-og-nu og på at give dig lindring i forhold til dine symptomer. Siden hen fokuserer jeg på at forebygge tilbagefald og på underliggende selvudviklings-potentialer. Jeg er optaget af at være imødekommende, skabe et trygt rum for at tale om svære ting og altid informere om, hvad vi gør i terapien og hvorfor.

Hvilken behandler uddannelse har du?
Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet i 2006 og er autoriseret af psykolognævnet. Jeg har flere års efteruddannelse, jeg har kurser og supervision bag mig og prioriterer altid at holde mig opdateret på den nyeste udvikling inden for terapi.

Hvilke områder har du erfaring med?
Jeg har specialiseret mig i behandling af stress, depression og angst – herunder OCD, panikangst, social angst, generaliseret angst, sygdomsangst og fobier. Der udover har jeg erfaring med at behandle PTSD samt trikotillomani og skinpicking. Jeg har også hjulpet flere klienter med lavt selvværd gennem årene.

Hvilken metode benytter du i din behandling?
Jeg arbejder kognitiv adfærdsterapeutisk og meget inspireret af nyere retninger indenfor metoden såsom ACT, mindfulness og den metakognitive tilgang.

Hvilke sprog kan du snakke?
Jeg varetager forløb på dansk.

Tager du imod lægehenvisning?
Nej
Hvad er:
Dine åbningstider 8:00 til 20:00
Din hjemmeside http://www.kognitivpsykologpraksis.dk
Din email man kan skrive til kontakt@kognitivpsykologpraksis.dk
Dit tlf nummer man kan booke på 53 88 12 00

Camilla Karmark Psykolog, stress, angst, depression, fobier, OCD, lavt selvværd, socialangst, genereliseret angst, stress

Firma information

Vores adresse:

Vesterbrogade 124 B, 4 tv

Telefon:
Lægehenvisning:

Nej, vi tager desværre ikke imod lægehenvisninger direkte

Kontakt behandler