Om Mette Jensen

Køn:

Kvinde

Sprog:

Dansk

Uddannelse:

4 årrig ID Psykoterapeut Uddannelse ved ID Academy i Silkeborg.

1 årrig Selvudviklingsstudie hos ID Academy i Silkeborg

5 års praksis i Meditation hos spirituelvejleder Brian Rønnow og Erik Mikkelsen, er stadig tilknyttet vejled-ning og kurser hos Erik Mikkelsen.

4 års Yoga erfaring

1 årrig uddannelse i Relationens betydning ved Region Nordjylland

Uddannet Social og sundhedsassistent

Mette Jensen Psykoterapeut

Jeg er 51 år, har min egen Praksis i Nordjylland i natur skønne omgivelser i Ilbjerge. Jeg har en bred erfaring, læst og interesseret mig for Psykoterapi igennem 20 år. Jeg har 15 års faglig erfaring i behandling af mennesker med en psykisk lidelse samt pårørende.
Jeg arbejder udfra et Holistisk menneskesyn. Min egen erfaring og visdom er opstået på baggrund af føl-gende udsagn, ”Det vi møder i livet kan vi lære noget af”. Gennemleve eksempelvis Angst, Depression samt Stress og opdage følelsen af indre styrke, mod, livsglæde, kontakten til sig selv og andre igennem det menneske vi dybest set ”er” og ikke det menneske vi ”tror” vi er.

Hvilke områder har du erfaring med?
25 års erfaring med Parforholdet og dens udfordringer, 15 års erfaring med Psykiske lidelser, 8 års erfaring med Selvudvikling.
Igennem min erfaring ser jeg en sammenhæng i det, at være menneske og vores eksistens vilkår, der gør, at hvad vi end bliver udsat for i vores liv handler det om, at skabe en kontakt til os selv igen, finde mening mellem det der sker i vores liv, den måde vi handler på eller ikke handler på samt det ønske vi har for, at leve et liv i frihed.

Hvilken metode benytter du i din behandling?
Kropsterapi med udgangspunkt i kroppens energisystem som spændingsfelt/afspænding, energi som lukker af/åbner op samt fænomen i kroppen, anerkende, forstå samt rumme følelser, Neuroaffektiv Psykoterapi (nervesystem), Familieopstilling, Indre barn arbejde, Mentalisering, øget Bevidsthed og Tankeprocesser samt undervisning i Sindets struktur, Menneske som Helhed, Relationen til sig selv og andre samt Tegne og Gestaltterapi.

http://www.mettejensen.dk

stress depression behandler mette nielsen psykoterapi

stress angst depression behandler mette nielsen

 

Firma information

Vores adresse:

hjørring

Telefon:
CVR-nummer:

35747680

Lægehenvisning:

Nej, vi tager desværre ikke imod lægehenvisninger direkte

Kontakt behandler