Om Sisse Find Nielsen

Køn:

Kvinde

Sprog:

Danask

Uddannelse:

Udannet psykolog fra Københavns universitet med en specialiseret efteruddannelse og træning i Metakognitiv terapi.

Har du stress, angst eller depression – og nikker du genkendende til følgende:

✓du føler dig kapret af ukontrollerbare negative tanker
✓du har tankemylder og bekymringer, som har taget overhånd
✓du har ubehagelige kropslige fornemmelser
✓du er overdrevent opmærksom på ting, du finder truende
✓du bruger al din vågne tid på at analysere dine følelser
✓du er ekstremt udmattet, men har alligevel svært ved at finde ro
✓du har søvnproblemer
✓du vågner for tidligt og straks går din hjerne i gang med at tænke, så det er umuligt for dig at sove mere.
✓du har forsøgt at hvile, meditere og samtale dig ud af din situation uden at få det bedre
Så kan jeg hjælpe dig!

Jeg kan hjælpe dig med at få styr på de mekanismer, der skaber og vedligeholder stress, angst og depression. På kort tid lærer du hvordan du genvinder kontrol over bekymringer og tankemylder, og hvordan du slipper af med vedvarende negative følelser og ubehagelige kropslige fornemmelser. Når du er færdig med et forløb hos mig, har du værktøjskassen fuld af konkrete øvelser, så du kan droppe dine undgåelsesstrategier, gøre de ting, du har lyst til og fastholde din psykiske sundhed i fremtiden.

Hvem er Sisse Find Nielsen?
Jeg er MCT-I certificeret metakognitiv psykolog, cand, psych. aut. og tilbyder specialiseret metakognitiv behandling af stress, angst og depression. Jeg er supervisor på den internationale metakognitive uddannelse, som uddanner MCT-I certificerede metakognitive psykologer og læger i Danmark. Jeg har desuden udviklet gruppeterapimanualen for voksne med stress, angst, depression, OCD og PTSD i samarbejde med Professor Dr. Adrian Wells, som er grundlægger af metakognitiv terapi.
Hvad enten det drejer sig om forebyggelse af stress eller behandling af angst og depression, er der alvor bag en beslutning om at søge psykologhjælp. Derfor lægger jeg stor vægt på kvalitet og service og på at skabe omgivelser, hvor du føler dig tryg og godt tilpas – både før, under og efter dit besøg.

Hvordan er jeg uddannet?

Jeg med udannet psykolog fra Københavns universitet med en specialiseret efteruddannelse og træning i Metakognitiv terapi.

Hvilken metode benytter jeg?
Min behandling er baseret på nyeste viden indenfor stressforskning og Metakognitiv terapi, som er en ny dokumenteret korttidsterapi, der er særdeles effektiv til at reducere psykisk lidelse og øge mentalt overskud. Metoden anbefales af NICE (National Institute of Competence and Excellence) som førstevalg til behandling af generaliseret angst (GAD) og social angst (SAD).
Hvilke sprog snakker jeg?

Jeg tilbyder terapi på dansk.

Tager du imod lægehenvisning?

Desværre er der meget få psykologer, som kan tage imod lægehenvisning, og hvis din henvisningsårsag er angst eller depression er ventetiden typisk flere måneder. Derfor tilbyder jeg specialiseret metakognitiv behandling af stress, angst og depression uden ventetid i mine populære Metakognitive gruppeforløb til samme fordelagtige pris (330 kr. pr. time) som du betaler, når du har en henvisning fra din læge. Og hvis du er medlem af sygeforsikring Danmark, kan du få yderligere et tilskud til forløbet på kr. 1200,-.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.
Åbningstider kl. 9.00 – 20.00
hjemmeside: http://sissefindnielsen.dk
email hello@sissefindnielsen.dk
Tlf 26 29 95 96
Cvr. 35927948

Firma information

Vores adresse:

KB Pile Allé 14B, Frederiksberg

Telefon:
CVR-nummer:

35927948

Lægehenvisning:

Nej, vi tager desværre ikke imod lægehenvisninger direkte

Kontakt behandler