Om Tine Stahl

Køn:

Kvinde

Uddannelse:

Min terapeutiske grunduddannelse er fra ID Academy

Efteruddannelse i Imago Parterapi

Efteruddannelse i Emotionsfokuseret parterapi

Medlem af Dansk Psykoterapeutforening

Tine Stahl, psykoterapeut og parterapeut.
Tænker du meget over, hvad andre mon tænker om dig? Bliver du nemt usikker og holder dig tilbage, – men ville du ønske, at du turde kaste dig mere ud i livet? Svarer du ja til disse spørgsmål, så har du nok lavt selvværd. At blive bedre til at holde af sig selv, vælge de gode løsninger og stå ved sig selv overfor andre, er noget man kan lære gennem psykoterapi.

Et lavt selvværd kan også vise sig gennem en tendens til overspisning. Ved at overspise kan man nemlig ”slippe for” at mærke, hvordan man egentlig har det. Desværre er denne ”løsning” bare med til at forværre selvværdet i takt med at vægten stiger. Et lavt selvværd kan også vise sig ved, at man har mange konflikter med andre mennesker. At man oplever at fx ens ægtefælle/samlever, ens forældre, børn eller kolleger ikke behandler en ordentligt, så man ofte føler sig frustreret og misforstået, når man har været sammen. Noget af forklaringen er, at hvis man ikke elsker – og ikke behandler – sig selv godt, så vil andre ofte heller ikke gøre det. Og når man ikke elsker sig selv, er man heller ikke så god til at elske andre. Så det er meget, der kan hænge sammen i onde cirkler.
Jeg tilbyder psykoterapi og parterapi til mennesker, der har besluttet, at de gerne vil have det bedre. Og som er klar til at forandre sig. Min terapeutiske stil er venlig og samtidig dynamisk. Jeg vil anstrenge mig for at forstå, hvordan det føles at være dig, – og jeg vil hjælpe dig til at få øje på handlemuligheder, du ikke selv har kunnet få øje på. Jeg ved, at det er svært at forandre sig. Hvis jeg mærker en vilje til forandring hos dig, så kan jeg være meget tålmodig. Og jeg kan også hjælpe med at skubbe lidt på, hvis du ønsker det.
Jeg har arbejdet som psykoterapeut siden 2000. Min terapeutiske grunduddannelse er fra ID Academy og jeg har siden efteruddannet mig i Imago Parterapi og senest i Emotionsfokuseret parterapi. Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening.

Oprindeligt er jeg uddannet biolog med speciale i ernæring, og jeg har arbejdet som seminarielærer og selvstændig kostvejleder.
Udover at arbejde med lavt selvværd, parterapi og overspisning, har jeg også erfaring i at arbejde med sorg og tab, med særlig sensitivitet og med personlig udvikling.

Jeg tilbyder først og fremmest samtaleterapi, men supplerer med gestaltterapi, drømmearbejde, kropsterapi, afspænding og tegneterapi, når det virker relevant.
Jeg tilbyder terapi på dansk og engelsk. Jeg forstår skandinavisk rimeligt godt, men svarer tilbage på dansk.
Jeg tager IKKE imod lægehenvisninger.
Mine åbningstider varierer – men ligger generelt indenfor tidrummet 9.00-17.30.
Min hjemmeside hedder http://www.tinestahl.dk
Mine to praksisadresser er henholdsvis Kattebjerg 5 1. sal, 4700 Næstved og Skovvej 8, 4230 Skælskør
Mailadresse: tine@tinestahl.dk
Mobilnummer: 29 25 07 25
CVRnr. 72676351

Tine Stahl, parterapeut, psykoterapeut, lavt selvværd, overspisning

Tine Stahl, parterapeut, psykoterapeut

Firma information

Vores adresse:

Kattebjerg 5

Telefon:
CVR-nummer:

72676351

Lægehenvisning:

Nej, vi tager desværre ikke imod lægehenvisninger direkte

Kontakt behandler