Lyt til din intuition

Lyt til din intuition

10 tegn på, at du lytter til din intuition

”Your heart knows things, that your mind can’t explain”

Her på det seneste, er der sket en helt masse spændende ting og ingenting kommer ud af ingenting – som man siger. Starten af januar gik med, at lave en masse to-do lister, først og fremmest lister med ønsker jeg har for året 2016 og længere ude i fremtiden. Derefter satte jeg mig ned foran computeren og begyndte at realisere dem ved, at handle på dem, en af gangen, punkt efter punkt. Det giver en super tilfredsstillende følelse i kroppen, når man sætter fluehak ved et punkt på en liste og jeg tror meget på, at hvad du sender ud i verden – det får du igen, så hvis man sender en masse ønsker ud i folks mailboks eller arbejder hårdt på sine drømme, så vil ”universet” svare dig tilbage – uden det skal lyde alt for langhåret. ”Ask and you will receive” det har jeg altid troet meget på og gang på gang erfaret, at det virker. Specielt hvis man husker, at prise sig taknemmelig over det man spørger om og den mulighed som opstår i tilfældet af, at man får hvad man ønsker sig.

De sidste mange år, har jeg kastet en masse bolde op i luften, som stille og roligt – eller nej, med fuld fart på, specielt her for øjeblikket, falder ned og lander i en nogenlunde kontinuerlig og helt perfekt rækkefølge! Mine drømme og projekter begynder at følges ad, gå hånd i hånd og give så meget mening. Jeg glæder mig af hele mit hjerte til, at dele med jer hvad jeg går og arbejder på, men jeg kan fortælle, at projekterne bliver starten på en fantastisk rejse ud i et eventyr, som jeg startede med, at sætte mig ned for at definere.

”You know the truth, by the way it feels”

Jeg har det med at linke til TED.com med videoer, som i nok har bemærket, men det er fordi de er pokkers inspirerende og foredragene fylder mig med den mest positive og seje energi når jeg ser talerne, stå deroppe på scenen og give den gas! (jeg håber også at videorne bidrager med værdi til jer…) Derfor har jeg indsat et link her https://www.youtube.com/watch?v=KDQrMoksJ4Q til en video med iværksætter Magnus Walker, som fortæller om hvor vigtigt det er at lytte til- og følge sin intuition (eller med andre ord: mavefornemmelsen!) Jeg gør det selv og det viser sig altid at være den rette vej at gå nedad. Det kan være svært, nogengange, at høre hvad intuitionen forsøger at fortælle os, måske fordi vi er bange for dens budskab fordi det vil skabe større omrokeringer i vores liv eller fordi vi har forvirret os selv ved, at lytte for meget til andre menneskers ideer om hvad vi ”burde” eller ”skulle” til- eller fravælge i vores liv – eller fordi vi har overtænkt alting og nu ikke længere kan skelne mellem, hvad vi selv føler er rigtigt eller forkert. Hvis du også kender til den følelse og ønsker at træde et skridt tilbage for, at betragte din intuition fra en ny vinkel for, at lære den bedre at kende, så læs med her! Jeg har nemlig indsat 10 tegn på, at du lytter til din intuition <3

10 tegn på, at du lytter til din intuition:

• Intuition er en hvisken, ikke et råb: Ægte intuition vil ikke konkurrere om at blive hørt. Det er en følelse, en nuance, en anelse, en subtil viden, der altid er tilgængelige, men ikke altid er anerkendt. Hastigheden af livet har en masse at gøre med din evne til at forstå og arbejde med din indre visdom. Chancerne er, at hvis din intuition råber på dig, er det tid til at erkende, at du bør lytte efter.
• Der er en følelse af ro og sikkerhed i den intuitive bevidsthed: Det er ikke altid let at have tillid til intuition til at starte med, men det er en fin ide at have tillid til den intuitive indsigt. Den autentiske intuition føles bare rigtig, når den viser sig.
• Din krops erfaringer: Når vi er i en tilstand af frygt, stress, forvirring eller ubeslutsomhed, er vores kroppe anspændte, vores vejrtrækning er overfladisk og vi bliver let distraheret. Vores autentiske intuition frigiver den tunge eller trange fornemmelse. Når vores intuition giver os de oplysninger eller svar, der er nødvendige, føler vi en særligt lethed, en friskhed, en følelse af at trække vejret igen.
• Det ser ud som livets glas er blevet renset: Verden er lysere og renere og alting står skarpere. Din intuitive indsigt har begavet dig med klarhed og distraktioner er væk. Din vision og dine sanser er igen forbundet med den rette vej for dig, på grund af dit intuitive valg.
• Svaret føles let og naturligt: Når din intuition giver dig et ægte svar, føles det som en blid og afslappet energi. Denne vejledning kan føles som tilladelse eller måske endda tilgivelse. Den indsigt er personlig og du ved, at det er sandt.
• Ægte intuition vil ikke skade dig (eller nogen anden for den sags skyld!): Din indre visdom er et kompas som vejleder dig mod, hvad der er i din bedste interesse på alle tidspunkter. Det er umuligt for autentisk intuition at dele plads med negativitet eller ondsindet hensigt. Intuition tjener kun dit bedste. Din intuition kan henvise dig til at gøre noget, som du måske ikke ønsker at gøre, men som i sidste ende vil hjælpe dig. For eksempel kan det være tid til at træde ud af et arbejde og hvis man ikke lytter til sin intuition og handler på den, gør man sig selv en bjørnetjeneste.
• Den intuitive indsigt formidler kreativitet: Sommetider er intuition forvirrende, for hvad er det den kommunikerer? Hvis du har svært ved at høre hvad den forsøger at fortælle dig, kan det være et tegn på du ikke er helt klar til at tilegne dig disse oplysninger. Intuition er forbavsende kreativ og alligevel helt enkel. Hvis noget popper ud af ingenting, men er præcis hvad der er brug for i en venlig, imødekommende, ufortyndet og på en måske uvant måde, er det et budskab, der skal tages alvorligt.
• Autentisk intuition taler i gentagelse: Intuition viser sig ofte som konsekvente budskaber, såsom at høre et ord eller en sætning, hvorefter tanken passerer som et billede på et billboard. Der er ingen tilfældigheder. Mange intuitive indsigter vises i drømme, hvor vores bevidste sind ikke kan censurere meddelelserne. Hvis noget viser sig ofte for dig, er det tid til at tage varsel. Hvis du ignorere et vigtig intuitiv budskab, vil det dukke op igen større og højere, indtil du ikke kan gå glip af det.
• Der er en følelse af flow: Formålet med autentiske intuition er at hjælpe dig med at være den bedste udgave af dig selv. Det er en ny fornemmelse af åben energi, klar til at modtage, hvad end du tiltrækker eller bliver tiltrukket af. Når intuitionen flyder, er det sandsynligt, at dit liv går godt.
• Manifestation blomstrer omkring dig: Vi er skaberne af vores livserfaringer. Intuition er et vigtigt redskab, der oplyser os om vores indre og ydre verdener. Autentiske intuition hjælper os til at se det større billede og hjælper os med at manifestere, hvad vi har brug for og lyst til ved at forbinde med den autentiske indre visdom. Kilde: http://viden.articlesask.com/5spirituality/5intuition/1005064142.html

Kærlig hilsen

Jasmin

coach, stress, livet, behandler

Master Coach & forfatter. Har netop udgivet bogen “Din verden, din vej”, som kan købes her http://bit.ly/1Tqtgx6

Du kan også se Jasmins blog lige her http://www.dinvejblog.dk