female icon male icon

Til den private bruger
Sensitalk er 100% gratis at benytte for den private bruger. Oprettelse af en profil sikrer at det er seriøse folk som benytter chatten.
Hvis du har en profil på Sensitalk kan du chatte med ligesindede, skrive til brevkasse, læse artikler samt finde behandlere og events/kurser/foredrag som du måtte finde interessante.

Vi ser meget frem til at have dig som medlem, og lad os komme i gang med at bryde tabu og hjælpe hinanden.

 

female teacherbooksmale teacher
Til dig som virksomhed/behandler
Hvis du modtager en ny kunde hver fjerde/femte måned i en time, så er abonnementet hos Sensitalk betalt hjem. Det er et godt regnestykke for de fleste.
For at Sensitalk.dk kan vækste, og der kan komme flere potentielle nye brugere at arbejde sammen med for dig som behandler, så koster det et mindre månedligt abonnement at ligge på Sensitalk.dk. Tilgengæld vil du som behandler have fri adgang til at lave artikler til Sensitalks artikel afsnit med din hjemmeside som afsender. Dette vil gavne din trafik og rating hos Google samt det vil give kunderne mulighed for at skrive til dig via vores kontaktformular. Derudover vil du have en behandler profil hvor folk kan læse om dig som behandler og dine ydelser, hvorefter brugerne kan skrive direkte til dig via en kontaktformular hvis de har spørgsmål eller ønsker at booke en tid. Du vil med andre ord blive godt eksponeret for en virkelig relevant målgruppe. Du vil som abonnent også kunne uploade så mange events du har lyst til hvis du fx. afholder webinars, kurser, foredrag eller lign.
Prisen for markedsføringspakken som behandler er 199,- pr måned og kan trækkes fra som markedsføringsomkostning.
Abonnementet kan opsiges med en måneds varsel til den fortløbende første i måneden.

Oprettelse af events/foredrag/kurser/ophold uden at være behandler?

Dette kan sagtens lade sig gøre uden at man køber et behandler abonnement. Du skal blot sende en mail til info@sensitalk.dk med alle event informationerne inkl et event billed, så oprette vi dette for dig. 
Priserne for at have events liggende på Sensitalk hvis du ikke er oprettet som behandler er 150,- pr uge eller 500,- pr måned og vil blive opkrævet via efterfølgende faktura.

event2