Hvad skal du lære?

Hvad skal du lære?

Hvad skal du lære?

I terapi har jeg lært, at mine behov er lige så vigtige som andres. At jeg skal lade nogle af de interessante projekter gå forbi. At det faktisk kan lade sig gøre at bede om hjælp. At den grundlæggende angst jeg ofte oplevede, var ubegrundet.

Da jeg for over 10 år siden begyndte at snuse til terapi og personlig udvikling, var det i første omgang for at hjælpe mennesker, jeg dengang arbejdede med – Mennesker der havde det rigtigt svært. Langsomt lærte jeg, at det jeg hos mig selv troede var ganske normalt, i høj grad var styret af mine egne overbevisninger snarere end af ydre virkelighed..

Det gik op for mig, at andre hverken blev vrede på mig eller forlod mig, hvis jeg udtrykte mine egne behov, udviste uenighed og var mig selv.

Det gik op for mig, at en del af mit store engagement, der først drev mig ind i elitesejlsport og efterfølgende i iværksætteri, et stykke hen af vejen var styret af et ønske om accept, snarere end af dyb indre lyst. At jeg ind i mellem faktisk havde det meget bedre, når jeg blot trak vejret, var tilstede og lod mulighederne glide forbi.

Vildt var det, da det begyndte at gå op for mig, at jeg faktisk ikke er alene. At jeg faktisk kan række ud og bedre om hjælp. Og at der, når jeg gør det, står en masse mennesker parat til at hjælpe mig…

Og størst af alt, gik det op for mig, at min indre oplevelse af frygt og anspændthed, var et resultat af tidligere oplevelser og opvækst. Som intet havde med virkeligheden “her og nu” at gøre…

Ja, det er noget af det jeg har lært. Hvad skal du lære?

Du kan, indtil juni 2016, i forbindelse med at jeg færdiggør min uddannelse som Gestalt Psykoterapeut, stadig nå GESTALT-TERAPI TIL HALV PRIS, kr. 400,- pr. session.

Griber du chancen? Eller kender du andre der gør?

www.jonasborup.dk
kontakt@jonasborup.dk

Jonas Borup – Psykoterapeut & Stress-Terapeut
Gothersgade 42 1. sal, 1123 København K

Tlf: 2426 7732

JonasBorup.dk – kontakt@jonasborup.dk